با بهترین سایت های فریلنسری خارجی آشنا شو
قصد داری فریلنسری خارجی رو شروع کنی، نمیدونی قدم اول چیه و دنبال بهترین سایت های فریلنسری خارجی میگردی؟ این مقاله رو از دست نده. ما قصد داریم اینجا سراغ بررسی بهترین سایت های فریلنسری که میشه از طریق اونها پروژه گرفت، بریم. هر کدوم از این وبسایتها مزایا و معایبی دارند که اونا رو با همدیگه بررسی میکنیم. پس تا آخر این مقاله همراه ما باش که بتونی یک فریلنسر خارجی موفق بشی.
احتمالا خودت هم میدونی فریلنسر فردیه که بدون تعهدی نسبت به شرکت یا سازمان با اونا همکاری میکنه و مجموعهای از مهارتها رو در زمینه کاری خودش داره. یکی از سوالاتی که شاید ذهنت رو درگیر کرده باشه اینه که: “فریلنسرها پروژههای خارجی خودشون رو از کجا میگیرند و کار مورد علاقه خودشون چجوری پیدا میکنند؟” در جواب میتونیم بگیم بیشتر این فریلنسرها از طریق بهترین وبسایتهای فریلنسری دنیا پروژه میگیرند که اینجا با چهار مورد مهم، مزایا و معایبشون آشنا میشیم.
جدول محتوا
Toggleفایور، محیط حرفهای و خوب
فایور (Fiverr) یکی از پرطرفدارترین وبسایتهای فریلنسری خارجیه که رابط کاربری ساده داره. فریلنسرها میتونند به راحتی در این پلتفرم بگردند و کار مورد علاقهشون رو پیدا کنند. یکی از دلایل محبوبیت فایور اینه که تو به پروژههای مختلف با هر بودجهای دسترسی داری. البته عملکرد Fiverr کمی با سایتهای دیگر فریلنسری متفاوته؛ برای پیدا کردن شغلی که دنبالشی، اول باید خدماتت رو لیست کنی. تو باید مثل یک فروشنده خدمات، اطلاعات لازم رو با قیمت مناسب آپلود کنی. اگه کارفرمایی بخواد بهت درخواست همکاری بده، تو سایت میتونی ببینی.
مزایای Fiverr چیه؟
- کار باهاش آسونه، راهاندازی سریع و لیست کردن خدمات به سرعت انجام میشه
- نیاز به جستجو نداری و کارفرما پیدات میکنه
- میتونی شهرت و اعتبار پیدا کنی و پروژههای بیشتری بگیری
- نیازی نیست در طول شبانه روز فعال باشی و پروژه پیدا کنی
معایبش چیه؟
- یکم رقابت شدیده
آپورک، یکی از بهترینها
آپورک (Upwork) جاییه که کارفرماهای زیادی رو میتونی پیدا کنی، بدون واسطه و بدون دردسر. این وبسایت تونسته توی دنیای فریلنسری جایگاه خوبی رو برای خودش بسازه.
تو Upwork میتونی پروفایل خودت رو طوری طراحی کنی که خیلی از کارفرما دنبالت باشن. مهارتها، تجربه کاری و دانشت رو به نمایش بذاری و الگوریتمهای جادویی Upwork شغلهای مناسب رو برات میگرده و بهت پیشنهاد میده. البته خودت هم میتونی تو سایت جستجو کنی و با فیلترهایی که داره، شغلهای دلخواهت رو پیدا کنی.
آپورک مزایای زیاد داره ، از کاربری راحت گرفته تا داشتن پروژههای زیاد، اما از حسابت کارمزد میگیره. مثلا اگر درآمدت زیر 500 دلار باشه، 20 درصدش رو سایت برمیداره. در کل سایت فریلنسری خوب و معتبری محسوب میشه.
مزایای آپورک :
پروژه های با قیمت بالا
تعداد پروژه زیاد
معایب آپورک:
پروژه گرفتن سخت تره
نیاز به نمونه کارهای حرفهایتر
فریلنسر، پرطرفدار و حرفهای
تو سایت فریلنسر (Freelancer) میتونی هر کاری که دوست داری پیدا کنی. از طراحی گرافیک و لوگو تا سئو و کپیرایتینگ، همه چیز تو این سایت پیدا میشه. میتونی بر اساس قیمت ثابت، پروژههای ساعتی، زبان، مهارتها و غیره جستجو کنی.
اگه دنبال شغل فریلنسری یا دورکاری هستی، این سایت گزینه خوبیه. برای شروع استفاده از این سایت، باید یک پروفایل حرفهای درست کنی که مهارتها و تخصصت رو به خوبی نشون بده. اگه پروفایلت حرفهای باشه میتونی پروژههای مناسب رو پیدا کنی و حتی برای کارفرما خودت معرفی کنی.
مزیتهای فریلنسر
- ایجاد پروفایل راحته
- به هزاران مهارت مختلف داری
- هزینههاش نسبتا پایینتر از سایر سایتهای فریلنسریه
- پروژه های کوتاه یک روزه
- تعداد پروژه زیاد
معایبش چیه؟
- تو پروژههای ساعتی، فریلنسر 10 درصد از هر پرداخت رو بر میداره.
- میلیونها نفر ازش استفاده میکنند و رقابت زیادی بین فریلنسرها وجود داره.
- قیمت کمتر پروژهها
- نیاز به آنلاین بودن پیدا کردن پروژه بیشتر
People PerHour، امنیت بالا
این سایت یکی از بهترین وبسایتهای فریلنسر خارجیه که میتونی باهاش به راحتی پروژههای مختلفی مثل نویسندگی، طراحی وبسایت و غیره پیدا کنی. بهتره بدونی که بیش از یک میلیون کسب و کار به این سایت اعتماد کردن و پروژههاشون رو تو این محیط گذاشتند. تعداد زیادی فریلنسر هم داخل این سایت فعالیت دارند.
یکی از موارد جالب درباره این سایت فریلنسری خارجی اینه که امنیت بالایی داره. برای شروع، باید یک درخواست ثبت کنی، بعد از بررسی تیم پشتیبانی این سایت، پروژههای مناسب برات پیدا میشه. واسه استفاده از سایت، هزینهای پرداخت نمیکنی، اما اگه درآمدت از یک مقداری کمتر باشه، مقداری ازش به سایت میره.
استفاده از People PerHour بهت امکانات مختلف برای پیدا کردن پروژه و ارسال درخواست میده. همچنین با استفاده از هوش مصنوعی، سریعا شغل مناسبت رو پیدا میکنی. اما باید بدونی که چون تعداد زیادی فریلنسر تو سایت هستند، رقابت خیلی زیاده. همچنین برای عضویت حتما باید درخواستت تایید بشه.
سایت یودمی، بزرگترین پلتفرم آموزشی
سایت یودمی (Udemy) رو هم میتونیم در دسته سایتهای فریلنسری دنیا قرار داد، البته این سایت یک تفاوت خیلی بزرگ با سایتهای دیگهای که تو این مقاله معرفی کردیم داره و اینه که به سایت آموزشی محسوب میشه. این سایت که بزرگترین پلتفرم آموزشی و بستر یادگیری آنلاین در جهان محسوب میشه، هم میتونید آموزشهاتون رو اونجا به فروش بذارید و هم آموزش ببینید. این سایت بزرگ حدودا 30 میلیون دانش آموز و بیشتر از پنجاه هزار مدرس داره و تا حالا حدودا بیشتر از 250 میلیون ثبت نام در دورههای این سایت انجام شده.
سخن پایانی
کار کردن با سایتهای فریلنسری خارجی میتونه یکی از بهترین اتفاقات برای هر کدوم از فریلنسرا باشه. یکی از مهمترین سوالاتی که ممکنه تو ذهن هر کدوم از ما شکل بگیره اینه که از طریق کدوم سایتها میشه پروژه گرفت. اینجا سعی کردیم با پنج تا از بهترین سایتها فریلنسری دنیا آشنا بشیم و معایب و مزایاشون رو بررسی کنیم.
البته همینطور که اشاره کردیم یودمی با چهار تا سایت دیگه فرق داره و میشه از طریق فروش دوره تو این سایت درآمد کسب کرد. اگه قصد دارید تو این سایت به درآمد برسید میتونید از دوره کسب درآمد دلاری از فروش آموزش در udemy کمک بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید