بهترین سبک زندگی فریلنسری چطوریه؟ این نکات رو حتما رعایت کن

جدول محتوا

سبک زندگی فریلنسری موضوع خیلی مهمیه که وقتی به عنوان یک فریلنسر فعالیت می‌کنی، بهتره یه سری نکات رو رعایت کنی، در غیر این صورت با مشکلات مختلف رو به رو خواهی شد. وقتی ما تصمیم می‌گیریم فریلنسر باشیم، بعضی عادت‌ها و سبک زندگی‌مون هم باید تغییر کنه. اگه تو هم تازه وارد این دنیا شدی یا فریلنسر قدیمی هستی، اما سبک مشخصی نداری، این مقاله و نکاتش رو از دست نده. اینجا می‌خواهیم موارد مهمی رو با هم بررسی کنیم که بهتره یک آزادکار اونا رو تو زندگی پیاده کنه تا موفقیت‌های بیشتری به دست بیاری و از سلامت جسم و روحش مراقبت کنه.

 

سبک زندگی سالم برای فریلنسرا چه مزیتی داره

اگه تو به عنوان یه فریلنسر لایف استایل سالمی داشته باشی و بعضی نکات رو رعایت کنی، می‌تونی بهترین نسخه خودت بشی و زندگی شغلی و شخصی‌ بهتری خواهی داشت. از جمله مهمترین مزیت‌های داشتن سبک زندگی سالم می‌تونیم به این موارد اشاره کنیم:

  1. بالا رفتن تمرکز و بهتر شدن عملکرد: وقتی زندگیت سالمه، می‌تونی بهتر و مفیدتر کار کنی و تمرکز و عملکردت بهتر می‌شه
  2. بیشتر شدن انرژی و انگیزه: انرژی و انگیزه‌‌ات بالا می‌ره و می‌تونی به راحتی با استرس‌ها و چالش‌های روزانه روبرو بشی
  3. بهتر شدن سلامت جسمی و روحی: سبک زندگی سال کمک می‌کنه تا سلامت جسمی و روحی‌ات بهبود پیدا کنه و مقاومت بیشتری در برابر بیماری‌ها داشته باشی
  4. بهبود مهارت‌های اجتماعی: این سبک زندگی هم باعث بهبود مهارت‌های اجتماعی تو می‌شه و روابطت با بقیه، از جمله مشتریان و کارفرماهات بهتر می‌شه.

استرس کاری رو اینجوری کنترل کن 

لایف استایل فریلنسری

این نکات رو تو سبک زندگی فریلنسری رعایت کن

همینجور که گفتیم سبک زندگی سالم مزیت‌های زیادی برای فریلنسرا داره و اگه نتونی به عنوان آزادکار از یه سری اصول پیروی کنی، نمی‌تونی بهترین نسخه خودت بشی. اینجا با ده تا نکته مهم آشنا می‌شیم که بهتره تو زندگی روزانه خودت به عنوان فریلنسر این موارد رو رعایت کنی.

۱: برنامه کاری منظم داشته باش

یکی از بزرگترین چالش‌ها برای فریلنسرها، مدیریت زمانه. بدون داشتن یک برنامه کاری قوی و خوب ممکنه مرز بین کار و زندگی شخصی برات مبهم باشه و نتونی از پس چالش‌هات بربیایی. برنامه کاری خودت رو یادداشت کن و زمان‌های استراحت هم برای خودت در نظر بگیر؛ با عمل کردن به این برنامه میتونی استرست رو کاهش بدی و بهره‌وریت رو افزایش بدی.

برای برنامه‌ریزی بهتر و دقیق‌تر می‌تونی از اپلیکیشن‌ها و نرم افزارهای برنامه‌ریزی کمک بگیری. حتی می‌تونی تو پلنر بنویسی و تیک بزنی.

سبک زندگی فریلنسری

۲. فضای کاری مناسب ایجاد کن

از اونجایی که بیشتر فریلنسرا جای مشخصی برای کار کردن ندارن، بهتره که یه چاره برای این موضوع بیاندیشی. یادت نره که فضای کاری تو تاثیر زیادی رو تمرکز و بهره‌وری شغلی‌ات داره. برای خودت یک فضای کاری آروم و خلوت در نظر بگیر تا بهتر روی کارت تمرکز کنی و دچار حواس‌ پرتی‌ نشی! این محیط می‌تونه تو خونه باشه یا گوشه یه کافه دنج  یا حتی تو فضاهای اشتراکی. حواست یاشه که بدترین انتخاب می‌تونه برای تو اتاق خواب باشه یا یک اتاق شلوغ و بهم ریخته!

3. تغذیه سالم خیلی مهمه

تغذیه نقش مهمی تو سلامت و عملکرد کاری تو داره. به عنوان یه فریلنسر بهتره به مصرف وعده‌های غذایی متعادل و مغذی اهمیت بدی. انتخاب‌های غذایی سالم می‌تونه بهت انرژی لازم برای انجام تسک روزانه‌ات رو بده. توصیه ما بهت اینه که دور غذاهای چرپ و سنگین رو خط بکشی و از غذاهایی که مواد مغذی داره استفاده کنی. حتما خوردن میان وعده‌های سالم رو هم فراموش نکن! اینجوری دیرتر خسته میشی و کارایی ذهنت بالاتر میره!

4. ورزش منظم روزانه داشته باش

یکی از مهمترین موارد سبک زندگی فریلنسری داشتن برنامه ورزش روزانه‌ست. ورزش منظم برای سلامت جسمانی و روانی فریلنسرها اهمیت زیادی داره و به کاهش احساس انزوا، کاهش استرس و افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کنه. بهتره سراغ ورزش‌هایی بری که ازشون لذت می‌بری و حتما حواست باشه که به برنامه ورزشی‌ات پایبند بمونی‌.

5. مدیریت استرس کلید موفقیته

خیلی از فریلنسرها تحت فشار مهلت‌های کاری و گاهی فشارهای روانی ارتباط با کارفرماهای مختلف هستند. همین موضوع باعث می‌شه که استرس زیادی تحمل کنند و در نتیجه ممکن دچار ضعف عملکرد و انواع بیماری‌های جسمی و روحی بشند. تو به عنوان کسی که این مدل کار رو انتخاب کرده باید از تکنیک‌های مدیریت استرس کمک بگیری تا از عوارض احتمالی استرس در امان باشی. از جمله این تکنیک‌ها می‌شه به کنترل ذهن، مدیتیشن، نوشتن و یوگا اشاره کرد که به حفظ سلامت روانی کمک می‌کنند.

6: ارتباطات رو با دنیای بیرون قطع نکن

حفظ ارتباط با دنیای بیرون برای فریلنسرها از اهمیت بالایی برخورداره. کار به صورت مستقل و تو خونه می‌تونه باعث احساس تنهایی بشه. برای جلوگیری از این موضوع، این موارد رو در نظر داشته باش:
  1. شبکه‌سازی حرفه‌ای: تو رویدادها و کنفرانس‌های مرتبط با حرفه خودت شرکت کن.
  2. کار در فضاهای اشتراکی: کار کردن در فضاهای کاری اشتراکی می‌تونه فرصت‌هایی برای برقراری ارتباط با بقیه فریلنسرها و کارآفرینان برات ایجاد کنه
  3. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی: استفاده از پلتفرم‌هایی مثل لینکدین، اینستاگرام و لینکدین می‌تونه به تو کمک کنه تا با افراد جدید آشنا بشی.

7: حفظ تعادل بین کار و زندگی شخصی مهمه

یکی از بزرگترین مشکلات افرادی که دورکار هستند و پروژه‌های مختلف می‌گیرند، اینه که نمی‌تونند بین کار و زندگی شخصی تعادل ایجاد کنند.  خیلی مهمه که بتونی به موقع استراحت کنی و تعادل بین کار و زندگی‌ات باشه. حتما زمان کافی برای استراحت، تفریح و خانواده و دوستانت در نظر بگیر تا دچار فرسودگی جسمی و روحی نشی!
فریلنسر موفق

8: مهارت‌هات رو رشد بده

بهتره همیشه حواست به بهبود مهارت‌هات باشه و آموزش ببینی. آموزش و یادگیری مداوم، کلید موفقیت در فریلنسریه. می‌تونی از دور‌ه‌های مفید کمک بگیری یا تو کارگاه‌های آموزشی شرکت کنی. این فعالیت‌ها نه تنها به تو کمک می‌کنه تا مهارت‌های خودت رو توسعه بدی، بلکه فرصتی برای پیشرفت شغلیه.
یکی از بهترین دوره‌هایی که می‌تونی به عنوان فریلنسر شرکت کنی و مهارت‌هات رو برای گرفتن پروژه خارجی افزایش بدی، دوره “صفر تا صد سایت فریلنسره” که این دوره و نکاتش بهت کمک می‌کنه به آسونی بتونی از طریق سایت freelancer پروژه‌های خیلی خوب بگیری و پیشرفت کنی

چرا باید فریلنسر خارجی شویم؟

سخن پایانی

اگه تصمیم گرفتی کارمند نباشی و پروژه‌ای کار کنی، بهتره با اصول مهم سبک زندگی فریلنسری آشنا باشی. رعایت نکاتی که تو این مقاله برات آماده کردیم، هم باعث بالا رفتن کاراییت می‌شه و هم از افسردگی جلوگیری می‌کنه. یادت نره که تو مسئول مراقبت از خودت، روانت و عملکردت هستی. پس با لایف استایل سالم می‌تونی به بهترین نشخن خودت تبدیل بشی!
اگه هم می‌خواهی فریلنسری رو به صورت حرفه‌ای و بین‌المللی دنبال کنی، می‌تونی از آموزش‌های متنوع دورکار ایران داخل این لینک “آموزش‌های فریلنسری خارجی” استفاده کنی.
جدیدترین نوشته‌ها
یادگیری فریلنسری
یادگیری یودمی
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

0 نظر