راهنمای گرفتن پروژه خارجی از سایت آپورک (upwork)
الان دیگه خیلی از کارا رو میشه آنلاین انجام داد و حتی درآمد بالایی داشت. به خاطر همین فریلنسری و دورکاری این روزها رواج زیادی داشته و یه سری سایتها و اپهایی درست شدن که به راحتی میشه از سراسر دنیا پروژه گرفت و کار کرد. مثل همین سایت آپورک (Upwork) که تو دنیای فریلنسری و گرفتن پروژه خارجی خیلی معروفه. این سایت مثل یه پل میمونه بین کارفرماها و کسایی که دنبال کار هستند. هر روز هزاران پروژه تو این سایت رد و بدل میشه.
اگه قصد داریم پروژه بین المللی بگیری و درآمد دلاری داشته باشی، این سایت آپورک یکی از بهترین گزینههاست. اینجا قصد دارید بررسی کنیم که این سایت چطوریه و چجوری میشه توش حساب کاربری درست کرد و به درآمد خوب رسید.
جدول محتوا
Toggleآپورک چیه؟
آپورک یه سایت کار اینترنتیه که خیلیا توش دارن کار میکنن، از هر گوشه دنیا با هر مهارتی که فکرشو بکنی. آدما توش پروفایل درست میکنن، تخصصهاشونو مینویسن و شروع میکنن به گرفتن پروژه و پول درآوردن.
همچنین کسایی که کارفرما هستند و میخوان کاری براشون انجام بشه، میتونن بیان تو آپورک و فریلنسر دلخواهشون رو پیدا کنن برای انجام دادن کارشون. خلاصه اینکه، آپورک یه جای عالیه هم واسه کسایی که کار میخوان بدن، هم واسه کسایی که دنبال کارن. این سایت اولش اسم دیگهای داشت، اما سال 2015 یه جورایی خودش رو نو کرد و با اسم آپورک به فعالیت خودش ادامه داد.
بهترین سایتهای فریلنسری خارجی
چه خدماتی در آپورک ارائه میشه؟
خدمات بسیار متنوعی در این سایت ارائه میشه و افرد با هر مهارت و تخصصی میتوننهد ثبتنام کنند و مشغول فعالیت و کسب درآمد بشن. در ادامه بعضی از مهمترین خدمات این سایت رو معرفی کردم که اگه در این زمینهها فعالیت داری، میتونی پروژههای خوبی از آپورک بگیری:
- توسعه وب: خدماتی که مربوط به طراحی، توسعه، نگهداری و سفارشی سازی وب سایت هستند
- توسعه موبایل: خدماتی که به توسعه برنامههای کاربردی تلفن همراه، از جمله iOS، Android و کراس پلتفرم ربط دارن.
- طراحی و خلاقیت: خدماتی نظیر طراحی گرافیک، تصویرسازی، برندسازی، انیمیشن و تولید ویدئو.
- نویسندگی: نگارش متن، ویرایش، تصحیح و ترجمه در حوزههای مختلف.
- بازاریابی: پروژههای مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، از جمله SEO، SEM، بازاریابی رسانههای اجتماعی، بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی
- پشتیبانی اداری: کار دستیار مجازی، از جمله ورود دادهها، زمانبندی، مدیریت ایمیل، پشتیبانی مشتری و مدیریت پروژه.
- حسابداری و مشاوره: کارهای مرتبط با حسابداری، مالی، مشاوره بازرگانی، مشاوره حقوقی و مشاوره منابع انسانی.
- مهندسی و معماری: پروژههای مرتبط با مهندسی مکانیک، برق، عمران و معماری، طراحی و نقشه کشی CAD.
- فروش و خدمات مشتری: کارهای فروش و پشتیبانی مشتری مثل بازاریابی تلفنی و خدمات مشتری
چطوری تو آپورک به درآمد برسم؟
برای رسیدن به درآمد در سایت آپورک و گرفتن پروژه خارجی، اولین قدم ایجاد یک پروفایل حرفهایه. باید تمام تخصصها و مهارتهات رو توی پروفایلت بنویسی و یه پورتفولیو یا نمونه کارهای قبلیت رو هم اضافه کنی تا کارفرماها بتونن کیفیت کارت رو ببینن. یه بیوگرافی جذاب و مختصر هم بنویس که توش به تجربیات و دستاوردهات اشاره کنی. بعد از اون، مهمه که قیمتهات رو تعیین کنی؛ یا میتونی به ازای هر ساعت کاری یه نرخ داشته باشی یا برای هر پروژه یه قیمت ثابت تعیین کنی.
وقتی پروفایلت آماده شد، شروع کن به جستجو برای پروژههایی که به مهارتهات مرتبطه. وقتی پروژهای رو پیدا کردی که دوست داری روش کار کنی، یه پیشنهاد (پروپوزال) خوب بنویس و بفرست براشون. توی پیشنهادت باید دقیقاً توضیح بدی که چطور میتونی به اون پروژه کمک کنی و چرا تو بهترین گزینه برای اون کاری. بعد از اینکه پروژهای رو قبول کردی، مهمه که تعهدت رو نسبت به کار حفظ کنی و به موقع تحویل بدی. ارتباط خوب با کارفرماها و گرفتن بازخورد مثبت هم میتونه بهت کمک کنه که پروژههای بیشتری پیدا کنی و درآمدت رو افزایش بدی. در بخش بعدی مفصلتر در مورد این موارد صحبت میکنیم.
گرفتن اولین پروژه در وبسایت آپورک
مراحل گرفتن پروژه در سایت آپورک
1. یه پروفایل حرفهای ایجاد کن
شروع کار در آپورک با ساختن یک پروفایل حرفهای آغاز میشه. این مرحله خیلی مهمه چون پروفایل تو نمایانگر هویت کاریت توی این دنیای آنلاینه. باید تموم تخصصها، تجربیات کاری و نمونه کارهایی که داری رو به دقت و با جزئیات توی پروفایلت قرار بدی. این کار به تو کمک میکنه تا خودتو بهتر به کارفرماها معرفی کنی و شانس بیشتری برای پیدا کردن پروژه داشته باشی.
2. دستهبندی مهارتها رو درست انتخاب کن
در مرحله بعد، باید دستهبندی مهارتهات رو انتخاب کنی. این کار به تو کمک میکنه تا در جستجوها دقیقتر عمل کنی و پروژههایی که دقیقاً مطابق با تخصصت هستند رو پیدا کنی. وقتی مهارتهات رو دستهبندی کردی، میتونی پروژههای مرتبط رو راحتتر پیدا کنی و با ارسال پیشنهاد برای اونها، به درآمدزایی برسی.
3. قیمت خدماتت رو بنویس
قیمتگذاری خدماتت یکی از مهمترین بخشهای کسب درآمد در آپورکه. باید قیمتهات رو بر اساس سطح مهارت و تجربهای که داری تنظیم کنی. اگه تازه کار هستی، ممکنه لازم باشه با قیمت پایینتری شروع کنی تا بتونی یه پروفایل قوی بسازی و بازخوردهای خوبی جمع کنی. با این حال، به مرور که تجربه و نمونه کارهات بیشتر میشه، میتونی قیمتهات رو افزایش بدی.
4. دنبال پروژه بگرد
حالا وقت اون رسیده که شروع به جستجو برای پروژهها کنی. سایت آپورک این امکان رو میده که پروژههای مختلفی رو بر اساس دستهبندی مهارتهایی که انتخاب کردی پیدا کنی. وقتی پروژهای رو که دوست داری و فکر میکنی برای اون مناسب هستی پیدا کردی، باید یه پیشنهاد قوی بنویسی و بفرستی. توی این پیشنهاد باید توضیح بدی که چرا شما بهترین گزینه برای انجام اون کار هستی و چطور میتونی به اهداف پروژه کمک کنی.
5. پیشنهادات قوی بنویس
نوشتن یک پیشنهاد قوی و متقاعدکننده میتونه تفاوت بین برنده شدن یا باختن یک پروژه رو رقم بزنه. توی پیشنهادت باید نشون بدی که کاملاً درک کردی پروژه چی میخواد و چطوری میتونی اون نیازها رو برآورده کنی. همچنین، اطمینان حاصل کنی که تمام جنبههای پروژه رو پوشش دادی و پیشنهادت رو شخصیسازی کردی تا نشون بدی وقت گذاشتی و به جزئیات توجه داری.
6. وقت مذاکره و توافقه
اگر پیشنهادت پذیرفته شد، نوبت به مذاکره و توافق سر جزئیات پروژه میرسه. این شامل بحث در مورد بودجه، زمانبندیها، نیازمندیهای خاص پروژه و روشهای پرداخته. مهمه که از اول شفاف و واضح صحبت کنی تا از هرگونه سوءتفاهم یا مشکل بعدی جلوگیری بشه.
7. کار رو باکیفیت ارائه کن
کیفیت کاری که تحویل میدی باید بالا باشه. این نه تنها باعث میشه که مشتری راضی باشه و بازخورد مثبتی بده، بلکه شانست رو برای گرفتن پروژههای بیشتر در آینده هم بالا میبره. کیفیت بالا نشوندهنده حرفهای بودن و تعهدت به کاریه که انجام میدی.
8. بازخورد مثبت جمع کنی
بازخوردهای خوب از مشتریان میتونه بهت کمک کنه تا در آپورک معتبرتر بشی. هرچی بازخوردهای بهتری داشته باشی، احتمال اینکه کارفرماهای دیگه هم بهت اعتماد کنند بیشتره. پس سعی کن همیشه بهترین کار ممکن رو ارائه بدی و روابط خوبی با مشتریهات داشته باشی.
9. تعامل مداوم داشته باش
در نهایت، مهمه که به طور مداوم در پلتفرم فعال باشی و به پروژههای جدید پاسخ بدی. هرچی بیشتر فعال باشی و پیشنهادات بیشتری ارسال کنی، شانس بیشتری برای پیدا کردن پروژههای جدید داری. پس هر روز وقت بذار برای جستجوی پروژهها و ارسال پیشنهادات
دیدگاهتان را بنویسید