راه و چاه و نکات فریلنسری

راه و چاه فریلنسری در سال 1403

جدول محتوا

چگونه به یک فریلنسر تبدیل شویم

فریلنسینگ به شما این امکان رو می‌ده تا هرطور که دوست دارید کار کنید. به عنوان یک فریلنسر، شما آزادید که از هر کجا و در هر زمان کار کنید. چنین مزایای جذابی باعث شده تا صنعت فریلنسری همواره رو به رشد باشه. براساس تحقیقات اخیر شرکت Upwork، در حال حاضر بیش از یک سوم نیروی کار ایالات متحده آمریکا در سطوح مختلفی از فریلنسینگ فعالیت می‌کنن.
اما چگونه می توان به عنوان یک فریلنسر شروع به کار کرد؟ اگر قصد ورود به قلمرو فریلنسری رو دارین، اما مطمئن نیستین که چجوری شروع کنین، جای درستی اومدین. در این مقاله هفت مرحله‌ی تبدیل شدن به یک فریلنسر رو بررسی می‌کنیم.

1. خدمات و آورده خودتون رو مشخص کنید
2. مخاطبان هدف خودتون رو بشناسید
3. برای خودتون یک ساختار قیمت گذاری طراحی کنید
4. پورتفولیو خودتون رو با توجه به پیشینه‌ی کاری خود ایجاد کنید
5. یک پروپوزال همه چی تمام بنویسید
6. با کارفرما ارتباط بگیرید
7. از رشد و توسعه مهارت هاتون غافل نشین

محبوب ترین مشاغل فریلنسری: نویسنده، طراح گرافیک، توسعه دهنده نرم افزار، بازاریاب دیجیتال، توسعه دهنده وب/موبایل

مشاغل فریلنسری پرطرفدار

تقریبا در هر صنعت و شغلی، کارفرماها به دنبال فریلنسرهای موفقی هستند تا مشکلاتشون رو به کمک اونها حل کنن. مهم نیست چه کاره‌اید، کارفرماها به دنبال فریلنسرهایی مثل شمان تا مشکلاتشون رو حل کنید. چندتا از پرطرفدارترین شغل‌های فریلنسری اینان:

توسعه دهنده نرم افزار
نویسنده
بازاریاب دیجیتال
توسعه دهنده وب/موبایل
طراح گرافیک

میلیون ها بیزنس از فضای کاری Upwork برای پیدا کردن فریلنسرهای با استعداد استفاده می کنن که بیش از 5000 مهارت و 100 دسته‌بندی شغلی رو دربرمی‌گیره. هر روز بیش از ده هزار فرصت شغلی فریلنسری در Upwork قرار داده می‌شه.

7 راه ساده برای فریلنسر شدن

چرا میخوای فریلنسر بشی؟ آیا فریلنسینگ درآمدی مازاد حساب می‌شه، فرصتی برای گسترش تجربه کاری یا جایگزینی برای استخدام تمام وقت شما؟

فریلنسینگ به شما حق انتخاب می ده. مسیرهای مختلفی برای موفقیت در فریلنسری وجود دارد. می تونید سفر خودتون رو در اوقات فراغت شروع کنید یا به عنوان یک شغل تمام وقت به آن نگاه کنید. مهم نیست چه رویکردی رو پیش ‌می‌گیرید، هفت مرحله زیر شما رو از شر بسیاری از موانع رایجی که فریلنسرهای تازه‌کار با آن روبرو میشن، راحت میکنه.

مهارت های خود را به خدمات فریلنسری تبدیل کنید.

1. خدمات و آورده خودتون رو مشخص کنید

تبدیل مهارت ها به یک خدمت اولین قدم برای فریلنسر شدنه. برای انجام این کار، باید بدونید که به چه درد کارفرما میخورید. سعی کنید خودتون رو بجای کارفرمای ایده آل قرار بدید. مشکلاتشون چیه و چه کمکی از شما و مهارت‌هاتون برمیاد؟

باید بدونید که کارفرما دنبال راهکار برای مشکلش میگرده. وقتی میتونید یه فریلنسر موفق باشید که وضعیت کارفرما رو درک کنید و از خدماتتون برای حل مشکلاتش استفاده کنید. دونستن پاسخ این سوالات اساسی به شما کمک میکنه که خدماتتون رو به بهترین شکل ارائه بدید. پس از اون وقتشه که شرح مختصری از خدماتتون بنویسید تا راحت‌تر خدمات فریلنسریتون رو به شرکت ها ارائه بدید. سعی کنید به طور مختصر و مفید توضیح بدید که چه کاری می تونید انجام بدید، چجوری این کار را انجام می دید و برای چه نوع کسب و کار یا کارفرمایی انجامش می‌دید. فعلا نگران قیمت نباشید؛ بعدا راجبش صحبت می‌کنیم.

اهمیت شبکه سازی در فریلنسری

2. مخاطب هدف خودتون رو بشناسید

حالا که یک سری خدمات فریلنسری برای ارائه دارید، باید دنبال مخاطب هدف اون برای باشید. می‌تونید با شناسایی نوع کارفرمایی که با خدمات شما سازگاره شروع کنید. آیا این دسته از کارفرماها مشکلات و ویژگی‌های مشترک دارن؟ آیا همگی در یک صنعت خاص مشغول هستن ؟

به عنوان یک فریلنسر تازه‌کار، برای اینکه کارفرماها مداوم به دنبال شما باشن، عالی بودن در حرفه‌تون به تنهایی کافی نیست. خیلی مهمه که در معرض دید کارفرماهای بالقوه باشید تا اونها بتونن در مورد خدمات شما بدونن. شما باید نقش فعالی در پیداکردن کارفرماهای بالقوه داشته باشین. برای اکثر فریلنسرها، سه راه برای جذب کارفرما وجود داره:

پلتفرم های بارگزاری اگهی استخدام فریلنسری
استفاده از ارتباطات و شبکه‌سازی
بازاریابی، تبلیغات و مشتری‌یابی
کلید یافتن کارفرماهای مربوط به حیطه کاری‌تون اینه که بفهمید کدوم یک از این گزینه‌ها بهترین کارکرد رو برای شما داره.

در مقالات آتی، جوانب دیگر هم بررسی خواهیم کرد. اگر به مدل کاری فریلنسری علاقه‌مند هستید، می‌توانید در دوره جامع فریلنسینگ بین‌المللی ما شرکت کنید و سفر فریلنسر شدن خود را از همین‌جا شروع کنید!

جدیدترین نوشته‌ها
یادگیری فریلنسری
یادگیری یودمی
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

0 نظر